Meubelverhuur

LEEGSTAND = ACHTERSTAND

Leegstaande woningen zijn moeilijk verkoopbaar omdat potentiële kopers de ruimte niet goed kunnen inschatten. Het doet kaal en kil aan. Sfeerelementen ontbreken en eventuele (kleine) gebreken vallen des te meer op.

Een zithoek, eethoek of een bed geven direct een goede indruk van de mogelijkheden in een kamer en hoeveel ruimte er overblijft.

Daarom is het verstandig om een paar meubels te huren om uw te koop staande huis in te richten.

Wanneer kunt u dit concept gebruiken? 

Bijvoorbeeld bij een:

• Leegstaande woning
• Metamorfose / ingrijpende stijlverandering van een (gedateerde) woning
• Modelwoning

Afhankelijk van budget en doelgroep werkt Meystyling met luxe meubels of kartonnen meubelen. Altijd aangevuld met sfeervolle accessoires, van basic tot luxe, met als doel het woongenot van de woning te benadrukken.

Kostenbesparend

Kartonnen meubelen kunnen een aanvaardbaar alternatief zijn, wanneer je niet al te grote investeringen wilt doen, maar wel alle mogelijkheden van de woning wilt laten zien.
Meystyling werkt samen met Cubiqz, het bedrijf dat alle kartonnen meubelen, voorzien van een cover met fotoprint of een op maat gemaakte stoffen hoes kan leveren. In combinatie met stijlvolle accessoires een prima budgetvriendelijke oplossing.

Meystyling richt elk type woning in, van appartement tot vrijstaande villa. Tijdens de persoonlijke intake in úw woning, bekijken wij welke kleuren en welk type inrichting úw woning het meest tot zijn recht doet komen.

Meer weten? Bel of mail voor informatie.

Huren waarom?

• Makkelijker en goedkoper;
• De meubels worden door ons geplaatst; na verkoop van de woning halen wij ze probleemloos op;
• Deze meubels en accessoires worden uitgezocht voor een verkoop doel, en hoeven dus niet uw eigen smaak te zijn

Succes verzekerd!

 

Woonkamer voor (CUBIQZ)

 

Woonkamer na (CUBIQZ)

Keuken voor (CUBIQZ)

Keuken na (CUBIQZ)

Facebooklinkedinmail