Ouder worden in eigen huis

WOONADVIES VOOR SENIOREN

COMFORTABEL, VEILIG EN STIJLVOL WONEN IS VOOR ALLE LEEFTIJDEN!

Een inloopdouche, een thermostaatkraan, een hoger geplaatste vaatwasser of wasmachine zodat je niet steeds hoeft te bukken, een lichtspoor om ’s nachts het toilet te vinden… Het zijn gemakken waar iedereen plezier van heeft, onafhankelijk van leeftijd.

Als erkend senior keuradviseur geeft Meystyling passend advies aan opdrachtgevers die voor toekomstbestendige woningen kiezen. Meystyling begeleidt u wanneer u kleiner gaat wonen en gaat verhuizen naar een woning waar zo lang mogelijk gewoond kan worden. Daarbij worden de mogelijkheden tot aanpassingen niet over het hoofd gezien, bijvoorbeeld aanpassingen voor wanneer de mobiliteit afneemt.

Bij interieur- en kleuradvies voor senioren die naar een aanleunwoning of zorghotel verhuizen, ondersteunt en begeleidt Meystyling. Zij creëert rust en brengt overzicht in een hectische en vaak emotionele periode door praktische hulp te bieden.

Veelal wordt uit het oog verloren dat het erg belangrijk is een prettig nieuw thuis te creëren. Een huis waar u zich thuis en veilig voelt. Meystyling adviseert en creëert de passende sfeer in uw nieuwe thuis.

Werkwijze en offerte

Advies op maat en aan huis

Meystyling komt bij u thuis om uw behoefte samen te stellen. Dit intakegesprek is geheel vrijblijvend en gratis*.

Wij werken met duidelijke offertes, waarin we alle opties overzichtelijk op een rijtje zetten. Bij een akkoord volgt een overzichtelijke bevestiging waarin we de afspraken duidelijk weergeven. Geen verrassingen achteraf.

Klinkt dit goed? Neem dan contact met ons op.

*Binnen een straal van 15 km vanaf postcode 7532 AV Enschede. Daarbuiten wordt € 0,39 per km berekend.

Facebooklinkedinmail