Over Meystyling

Mijn naam is Wietske van der Mey.

Begin 2014 ben ik mijn eigen bedrijf gestart ‘Meystyling Interior & Design’, welke nu iedere dag meer en meer vorm en invulling begint te krijgen.

Na een mooie carrière als managementassistente, waarvoor ik heb gestudeerd besloot ik in 2012 het roer definitief om te gooien en toch voor mijn grote passie ‘wonen & interieur’ te gaan. Iets waar ik eigenlijk altijd al mee bezig was! Ik ben binnenhuisarchitectuur en interieurstyling gaan studeren en deed o.a. de aanvullende vakken productstyling & vormgeving, visuele communicatie, etalage- en evenementenstyling.

Als interieurstyliste ben ik opgeleid door de Linnartz opleidingengroep bv in Nijmegen en sta als stylist vermeld in het GCP®-S-register onder nummer 78266818. Overigens GCP staat voor: Gecertificeerde Creatieve Professional.

Verder werk ik aan mijn kennis en ervaring op het gebied van “ouder worden in je eigen huis”, want mensen hierin adviseren is iets wat ik ook heel erg leuk vind om te doen! Intussen mag ik het predicaat Seniorkeuradviseur dragen en is Meystyling in het bezit van het keurmerk Seniorkeuradviseur.

"Ik ben creatief, actief en enthousiast. Niets leuker dan mensen helpen bij het inrichten van een nieuw huis, herinrichten of bij verkoop van hun woning. Mijn inspiratie haal ik vaak gewoon uit het dagelijks leven, vakanties en vooral uit de natuur. Ook laat ik mij graag verrassen en inspireren door mijn collega woonstylisten en blogger’s, daarnaast ga ik graag in gesprek met bedrijven en organisaties om als eerste op de hoogte te zijn van de nieuwste producten, trends en veranderingen op gebied van wonen- en lifestyle”.

Anderen kunnen inspireren en helpen een persoonlijk interieur te creëren dat echt bij iemand past, dat is waar ik het voor doe en waar ik gelukkig van wordt.

 

Facebooklinkedinmail