VERKOOPSTYLING

VERKOOPSTYLING LOONT!

Heeft u besloten uw huis te verkopen? Kies dan voor de aanpak van een ervaren en gecertificeerd styliste. Met een objectieve en frisse blik bekijkt Wietske van der Mey uw woning door de ogen van een potentiële koper en ziet alles wat een vlotte verkoop in de weg zou kunnen staan. Zij zorgt ervoor dat uw woning fris, stijlvol en neutraal wordt. Elke potentiele koper kan zich inbeelden hoe het is om hier zelf te wonen!
Bel voor meer informatie.

Waarom?

Wie zijn huis te koop zet heeft aanzienlijk meer concurrentie dan een aantal jaren geleden. Het aanbod op de koopwoningmarkt is tot recordhoogte gestegen. Potentiële kopers maken binnen 15 seconden een eerste indruk en bepalen in die luttele seconden of zij uw huis wel of niet willen kopen.
Het is daarom van groot belang om uw huis te laten opvallen. Sfeervolle foto’s tonen de ruimte en mogelijkheden van het huis.

U KRIJGT GEEN TWEEDE KANS OM EEN EERSTE INDRUK TE MAKEN

Inschakelen van een verkoopstyliste zorgt voor:

  • Het verkoopklaar maken van uw huis door advies en hulp;
  • Een perfecte presentatie van uw woning daardoor meer bezichtigingen;
  • Snellere verkoop van uw woning tegen de best haalbare prijs.

Hoe doen we dat?

Doordat kleur, licht en het creëren van rust belangrijke elementen zijn wordt uw huis licht en ruim getoond. Wij werken hierbij zoveel mogelijk met uw eigen meubels. Overtollig meubilair en/of accessoires worden in overleg verplaatst of tijdelijk elders opgeslagen. De juiste woonaccessoires die passen bij uw woning zorgen voor een harmonieus eindresultaat. Klaar! Voor een perfecte woningpresentatie op internet en tijdens bezichtigingen.

Om duidelijk te maken wat verkoopstyling is hebben wij een korte TV reportage op deze site geplaatst, waarin u kunt zien hoe 't werkt.
Er is ook een mogelijkheid om voor en na foto's te kijken via deze link.

Nadat de werkzaamheden zijn afgerond kunnen wij ook professionele fotografie voor u verzorgen, zodat uw woning optimaal op internet wordt gepresenteerd.

 

 

Facebooklinkedinmail